Adidas Stan Smith Womens

De iconische Nike Air Max-familie wordt steeds iconischer – nu met een vernieuwde kijk op een legendarische sneaker. Deze week, als onderdeel van een beleggerspresentatie op Nike’s beroemde hoofdkantoor in Beaverton, Oregon, heeft het sportkledingbedrijf de Air Max 270 officieel onthuld. Hoewel het niet zo extreem is als een silhouet als de hyper-ontworpen VaporMax van dit jaar, is het nog steeds een gewaagde nieuwe zoek naar de Air Max-familie. In de ware Nike-mode brengt de Air Max 270 een eerbetoon aan het verleden van de sneaker terwijl hij een energieke schok van modern design injecteert.

Tijdens het ontwerpproces had Nike de nieuwe kicks de “Air Max 273″ genoemd, omdat de schoen Adidas NMD Womens elementen uit de Air Max 93 en Air Max 180 combineerde. Uiteindelijk Adidas Stan Smith Womens kwamen de ontwerpers echter op 270 te staan om de 270 te vertegenwoordigen. graden van zichtbare lucht op de sneaker, een functie die voor het eerst werd opgenomen op de Air Max 93. Het hybride silhouet heeft een ademende bovenkant van mesh geaccentueerd met een oversized (en opvallende) luchtbel op de hiel, een witte schuimvoorvoet en “Air 270″ -merk op de enkel. Alles bij elkaar valt de elastische body en slip-on constructie van de Air Max 270 ergens tussen de retro hoogtijdagen van een klassieke Air Max en de futuristische sfeer van de meer omhullende kicks van Nike in. Er is geen officiële releasedatum vastgesteld, maar een goede inschatting is dat de schoen zal worden uitgebracht als onderdeel van Air Max Day 2018.

Omdat de Swoosh steeds Nike Air Max 95 Femme meer concurrentie ondervindt van Adidas, wil het bedrijf inspelen Nike Air Max Thea Mujer op het succes van zijn altijd populaire Air Max-line-up. (Het gerucht gaat ook dat de Air Max 93 volgend jaar een terugkeer zal maken.) De VaporMax was een grote swing in een onconventionele stijl, en gelukkig voor Nike is het een risico dat lijkt te hebben gewerkt. De Air Max 270 is niet zo vreemd als schoenen als de Vapormax, maar dat betekent niet dat hij zijn eigen hype niet waard is. Het is niet eenvoudig om een dertig jaar oude sneaker er fris uit te laten zien, en de ontwerpers van Nike zijn er in geslaagd om fans van schoenen die elk jaar weer nieuwe schoenen zoeken, nieuw leven in te blazen. En net als de VaporMax-zool, zal de 270 oversized Air-unit ook worden gemaakt in de nieuwe fabriek van Nike, die net op de weg van de hoofdcampus van het bedrijf Nike Air Vapormax Mujer in Oregon ligt.

De Air Max is om vele redenen geliefd. Het staat bekend als de eerste Nike-sneaker met een zichtbare luchtbel in de zool – en het feit dat het ontwerppictogram Tinker Hatfield (de man achter Air Jordans 3 tot en met 15) de originele Air Max 1 en Air Max 90 heeft ontworpen, doet zeker niet pijn doen. De Air Max 270 is dan ook een passende schakel in de Air Max-ketting. Het is kenmerkend voor een van de go-to-formules van Nike voor succes: maak gebruik van baanbrekende technologie met een nostalgische uitstraling. Vaker wel dan niet, het resultaat is een buzzy, breakout paar kicks.

De 270 is NIKE’s allereerste, 100% lifestyle AIR MAX; zijn hak – 32 freaking mm lang – bevat een enorme mate van verplaatsing van het hielvolume, veel verder dan die van de luchtsafari van 1987, of de max thea, of andere Adidas Nmd Femme voorgangers. ze zijn zo groot dat sommigen de 270′s omschreven als comfortabele trampolines, en toch is het ontwerp van de schoen bijna nog groter geworden – wat zeggen designboom geïnterviewd NIKE AIR MAX creatief directeur dylan raasch. dylan had niets dan gepassioneerde dingen te zeggen over het nieuwste lid van zijn AIR MAX fam; hij suggereert zelfs dat het speelse ontwerp, in bepaalde omstandigheden, een symbool van hoop zou kunnen zijn.

De ’270′ in zijn naam staat voor de 270 graden lucht die te zien is in zijn Air Max Unit, die toevallig de hoogste Nike Air Max Thea Womens is en toch op maar liefst 32 milimeter is! Ontworpen voor comfort de hele dag door, het mesh met gemengde mazen en foam met dubbele dichtheid zorgen voor gebruiksgemak onderweg. De schoen beschikt ook over drielaagse HyperFuse-details op de midguard en de Adidas Superstar Femme Fleur teen voor superieure stabiliteit. Over hightech gesproken!

Posted in Games