Adidas Superstar Femme Rose

Nike’s senaste och bästa sneaker, Nike Air VaporMax, kommer att släppa den här helgen Nike Cortez Femme på lördag den 26 mars på “Air Max Day”, som Nike har kallat dagen för firandet av 30-årsjubileet för Air Max 1. Den högteknologiska Nike Air VaporMax (tillgänglig på nike.com den 26 mars 190 $) är en produkt av ungefär sju års arbete och det är utan tvekan en av de mest efterlängtade skoutgåvorna i år. Efter att ha testat skon för första gången under en 5K-körning med en grupp fitnessredaktörer i New York City i förra veckan och har kört i dem i över 40 miles sedan dess kan vi bekräfta att VaporMax är ett underverk av teknik, och det får verkligen vår röst som den snyggaste nya siluetten.

Det finns några anmärkningsvärda innovationer med VaporMax: Adidas Superstar Femme Rose det är den lättaste och mest flexibla Air Max, den kombinerar en Flyknit-övre med en full-längd luftenhet och det är den lättaste Air Max-löpsko någonsin.

“Formfitting” är ofta den term som används för att beskriva en hel del strumpbyxor som har blivit allt raseri i skoindustrin, men det kunde inte vara mer sant här. VaporMax är det närmaste du kommer att hitta för att få den sockliknande passformen runt dina fötter. Jämfört med några andra modeller som använder Nike’s Flyknit uppers, skakar VaporMax mycket lager och Flyknit här är ungefär så tunn som du kan få. Flywire-kablarna – de små stygnen som går ner längs fotens sida – hjälper till att verkligen Nike Roshe Run Damen Blumen kuvera Flyknit-övre runt formen på dina fötter, och de är otroligt bekväma att bära.

Vi måste vara väldigt tydliga här: VaporMax kräver lite brytning innan du känner dig bekväm att springa i dem. Fulllängdsluftsolenheten är till skillnad från vad vi någonsin har kört innan – hela sulan är fylld med luft och så är den helt igenom. Den traditionella skummidsolen som du hittar i de flesta löparskor är inte närvarande här och fötterna sitter direkt ovanpå luftsålen. Som förväntat har fulllängdsluftsulan en hel del studsa mot dem, men det är lite fastare än vad du förväntar dig. Luftsålen skapades för att böjas med fotens naturliga rörelse, och du kommer att märka att vissa områden har mer dämpning. Dessa verkar vara idealiska för mittfoten, eftersom effekten känns jämnare fördelad Adidas Eqt Support Adv Hombre under körning. Det finns en märkbar mängd extra dämpning i hälområdet, så även häckslagare är täckta här.

Om du behöver extra ankel eller hälstöd, hittar du inte mycket här, eftersom den övre är ungefär lika liten som den blir. Men vi fann att VaporMax var väldigt stabil att springa in i alla hastigheter och på olika ytor. Men om du är en allvarlig under- eller overpronator kan de inte ge den stabilitet som du behöver köra. Vi skulle inte försöka springa ett maraton i dessa skor, men skulle inte ha några reservationer om att använda dem i en kortare tävling som en 10K.

När du slår ut trottoaren för första gången kommer du att känna det enda greppet Adidas Superstar Womens på marken när du kör tack vare TPU-lugsna som är integrerade i botten av luftsålen. Det är en unik känsla som kände lite konstigt först, men du kommer bli van vid det efter att ha kört några mil i dem. VaporMax lyser på en spåryta, och det ger bättre dragkraft än någon annan sko som vi någonsin testat. Om du kör på mycket tuffa ytor eller under mindre gynnsamma förhållanden, kan den otroliga dragningen vara till stor hjälp för dig.

Vi har några farhågor över luftsålens hållbarhet, men hittills har de stått upp till att betong och trottoarer stöttas. Nike-integrerade gummibåtar i höga slagområden (främst i hälen och i framfoten) av skon Adidas Eqt Support Adv Herren för att hjälpa till med hållbarhet. Kathy Gomez, Nike: s vice vd för innovation, hävdar att det är mer hållbart än de typiska gummisål som används i de flesta löparskor. Gomez berättade också för oss att de hade 350 tester kör sammanlagt 126 000 miles i dessa skor, som uppgår till 360 miles per sko.

När den släpptes 1987 var Air Max-tekniken innovativ. Under mars månad har Nike släppt en rad olika Air Max-skor, men även de speciella skorna var bara en ledning till VaporMax-utgåvan den 26 mars. VaporMax är i grunden bara en fulllängdsluftsula och en flyknit övre. Nike lyckades få VaporMax ner till ca 8,5 oz, och det är otroligt lätt och hoppande. Designern och ingenjörerna på Nike satte fram för att skapa en sko som var som att gå på luft, och medan de inte helt slog det märket lyckades de i stor utsträckning med VaporMax.

Posted in Games