Adidas ZX Flux Femme Fleur

Nike Free Run + är verkligen en flexibel linje löparskor, men om det är allt det som talar för det då det förmodligen inte skulle ha Adidas ZX Flux Femme Fleur Nike Air Max 90 Dame genererat den typ av hype att det åtnjuter idag. Nike omdefinieras flexibilitet på ett sätt som ingen har och framför allt de har present obestridliga bevis på det. Om du läser detta så har du förmodligen sett en viral video upplagd av Nike på nätet som visar en sluten musikalisk prestanda genom Hifana i Tokyo med hjälp av flera par Free Run + löparskor. Adidas Superstar Damen Den nämnda prestanda visar gruppen böjning och vridning skorna i varje riktning för att skapa en ganska uppfriskande musikaliska prestanda. Som ni kanske har sett, var det mäktiga imponerande; Finns det något bättre sätt att testa det är flexibilitet annat än att använda den som ett musikinstrument? Även Nike klargör att de som säljs i butiker kommer inte Adidas Superstar Herren att skapa musik när böjd eller vriden (no pun intended).

Den som är vana att köra vet precis hur viktig flexibilitet är när det gäller att löparskor. Flexibla löparskor är lättare och matchar dina rörelser bättre. I själva verket, Många är överens om att köra med Free Run + nästan känns som om du gör det Asics Gel Lyte 5 Femme barfota minus all missbruk av kursen. Intressant nog barfota rinnande var inspirationen bakom Free Run + som Nike flyttade att kapitalisera på trenden mot barfotalöpning och dess många hälsofördelar även frågan återstår att vara föremål för mycket debatt.

Naturligtvis när du designar en sko för att efterlikna barfotalöpning, är Asics Gel Lyte 3 Dames Zwart flexibilitet definitivt en avgörande oro och en som Nike skonas uppenbarligen ingen kostnad för att uppnå. Är det den bästa löparskor runt? Kanske inte, men när det gäller flexibilitet, är Nike Free Run + definitivt en tuff spelare att slå för att inte nämna det faktum att Nike presenterade en intressant och ganska underhållande sätt att bevisa det Nike Air Max 90 Womens med Nike Music Shoe.

Är du på marknaden för en flexibel och bekväm par löparskor? Nike har alltid gått i spetsen för innovation när det gäller att löparskor och det verkar som om de hade gjort det igen med Free Run + tippad som den mest flexibla och figursydda löparskor i världen. Men är det verkligen någon sanning i detta, eller är det Nike Air Max 2015 Mujer bara hype? Det är en bra fråga och en som du har förmodligen funderat på speciellt när det verkar flexibilitet har länge överlevt sig själv välkommen som en marknadsföring tonhöjd i skor industrin.

Posted in Games