Nike Air Max 2016 Donna

Asics fortsätter att fira våren genom att Adidas ZX Flux Dames Zwart släppa skor gjorda i färger som bäst representerar månaderna. Nike Air Max 2016 Donna Den här gången börjar de släppa Asics Gel Lyte III ‘Pastel’ som är det senaste från Gel Lyte III.

Som du kan se har denna Asics Gel Lyte III en färgkombination Nike Roshe Run Mujer Floral av glaciär, grå och aluminium. Släpp som kvinnors exklusiva, basen kommer i en Blågrå färgton medan Blå landar på en del av mellansolen. Andra detaljer inkluderar en ljusgul på yttersula medan Light Green används på snören.

Suede är den nya vågen som används på Asics Gel Lyte III, ja kanske inte ny men modellen får behandling för de varmare månaderna. Efterföljande Sky Blue-utgåvan har vi Asics Gel Lyte III “Skyway”.

Denna Asics Gel Lyte III tar premievägen medan den är konstruerad med Nike Air Max 2016 Heren Zwart mocka som träffar paneler, klackar, överlägg och till och med splittring. Perforeringar används också på basen, branding och tå. Skyway, en nyans av Blå täcker Adidas ZX Flux Femme överdelarna medan Light Blue träffar de två ögonen och fodrarna. Att avsluta utseendet är Vit på mellansolen som sträcker sig över yttersålen.

Asics lagar mat upp för de varmare månaderna, som består av två färgalternativ av Asics Gel Lyte III. Dessa två kommer att belysas med kamouflage och är känd som Asics Gel Lyte III Tiger Camo och Desert Camo.

De två Asics Gel Lyte III-utgåvorna visar funktionerna över basen medan mocka och läder ses på överlagren. Med den traditionella split-tungan, närmare Nike Air Max 2017 Damen tittar du märker att kamouflage detaljering landar runt hälen, kragen och tungan. Att klara utseendet är fläckiga accenter på mellansolen.

Patta lanserar än en gång Nike Air Max Command Mujer ett nytt samarbete och precis som i gamla tider kopplas de igen med Asics. De två har gått ihop för Asics Gel Lyte III “Patta Exclusive” som debuterar i fredags.

Patta är stolt över att presentera Asics Gel Lyte III “Patta Exclusive”. En ASICS GEL-Lyte III som är designad av Patta. Som du kan se, kombinerar detta samarbete Birch och Burgund som basfärger för de övre materialen, som består av nubuck och premium mocka. Detaljerade funktioner inkluderar en perforerad tå låda, 3M reflekterande häl logo och underlag under ASICS striping. Varje par kommer med en gummi “Patta Exclusive” nyckelringhängtag.

Posted in Games