Nike Air Max 90 Dam Boost

Alla Adidas löparskor visas här har gummiyttersidorna utformas i samarbete med Continental Däck och faktiskt har Nike Roshe Run WomensContinental gummiblandningar.

Adizero är Adidas beteckning för skor som är mer minimalt utformade för snabbare tempo igång. Ofta Adidas par Boost mellansula Nike Air Max Tavas Womens skum med en fastare adiPRENE mellansula material för att ge löpare en snappier känsla. Känslan av dessa skor är ofta lite mer fast och kan ta lite tid att vänja sig för den oinvigde.

Många gånger framfots dämpning av adizero skor är lite mer fast som stöd i en snabbare takt och snabbare tåsläppning under inkörnings stride.

Om du är en löpare som tenderar att njuta av snabbare takt eller Nike Air Max 90 Dame fastare dämpning är adizero linje definitivt för dig. Särskilt anmärkningsvärt är det faktum att Adidas adizero Adios racing platt innehar Adidas Superstar Dames Zwart världsrekordet och de tre kommande snabbaste tiderna i maraton.

Även om dessa skor var löjligt i bästa fall, de undergrävde också prestanda aspekter av Nike Air Max 90 Dam Boost teknik och skrämde många livslångt löpare bort. Detta påverkar också återförsäljning av många Adidas skor med Boost-teknik.

Adidas Superstar Mujer Blancas
Tyvärr, återförsäljning sajter som Ebay över värde allvarliga löparskor med “designerskor” som orsakar betydande prisökningar. Det är alltid din bästa insats för att köpa Adidas löparskor från din lokala kör specialitet butik.

Även om det verkar som Adidas har insett felet i deras sätt, de löparskor offer under de senaste två åren verkar vara i nivå med Adidas Superstar Womens den verkliga arvet i denna stora företag.

Posted in Games