Nike Air Max Sequent 2 Damen

Nike heeft een nieuw Air Max-model onthuld, de Air Max 720. Dit is een geheel nieuwe Air Max lifestyle runner ontworpen voor dagelijks gebruik.

Het hebben van een vergelijkbare airbag als de Nike Air Max 270 en transformeert Nike Air Max Sequent 2 Damen deze in een full-length unit ontworpen voor atleten die trainen in de sportschool of die dagelijks buiten hardlopers. Een treklipje met een Swoosh-logo en 720 op de hielen completeert deze teaser kijken.

Geen woord over een exacte releasedatum, maar de Nike Air Max 720 zou zijn debuut kunnen maken tijdens de viering van Air Max Day 2019.

Terwijl de Air Max 97 het prestatiepotentieel van Air opnieuw definieerde door een volledige eenheid te introduceren, verbrijzelde de Air Max 720 voorheen de verwachtingen van comfort.De Adidas Eqt Support Adv Donna schoen is uniek ontworpen voor stappen in plaats van stappen.

De 720 heeft de nieuwe hoogste Air-eenheid. De voorganger van de schoen, de 270, geregistreerd op 32 mm hoog. De 720 verhoogt de Air ante naar 38 mm. Dit betekent dat de 720 de meeste veer heeft van een Air Max-schoen. De langste hieleenheid in Air De geschiedenis geeft ook de grootste verplaatsing van het hielvolume.Dit maximaliseert de veerkracht en het comfort van de 720, en met zijn 360-graden vorm gedraagt ??de acteur zich als een wieg voor de voet.

De naam 720 komt van het idee dat de Air-eenheid zichtbaar is in 360 graden, zowel horizontaal als verticaal.

Het ontwerp van de eerste schoen met de 720-eenheid is geïnspireerd door de natuur en specifiek, de organische stralende beweging van energie in verschillende natuurlijke wonderen – dit wordt Adidas ZX 700 Mujer weerspiegeld in elke colorway van de Nike Air Max 720. Bijvoorbeeld toekomstige versies van de schoen Speel lavastromen, het noorderlicht, de Melkweg en zonsondergangen en zonsopgangen af.

De 720 Air-eenheid bevat meer dan 75 procent productieafval. Nike Air wordt geproduceerd met het doel van het merk om een ??duurzamere toekomst voor atleten in het achterhoofd te bieden en de overtuiging dat er geen afweging moet zijn tussen het verlichten van onze ecologische voetafdruk en het verbeteren van de prestaties Voor de 720 hebben alle Adidas Stan Smith Womens eenheden een samenstelling van meer dan 75% gerecycled productieafval.

Net als de 270-eenheid is de 720-eenheid gevuld met belofte. Verwacht dat 720 zijn weg zal vinden naar een verscheidenheid aan silhouetten in de portfolio van Nike, Inc. Een voorbeeld van dit potentieel komt via de Jordan Nike Epic React Flyknit Femme Proto-720.

Het duurde ongeveer twee dagen voordat ik besefte dat ik een idioot was, dat de Air Max 720 geweldig is. Die omwikkelde Air Max-bubbel op de zool – de grootste van alle op een Nike-sneaker – is een geweldige innovatie en zodra ik het probeerde een paar voor het eerst waar ik spijt van had dat ik ooit aan de schoen had getwijfeld. Het is zo comfortabel als je zou verwachten van een Air Max-sneaker en het futuristische ontwerp gemengd met moordende kleurstellingen geïnspireerd door de natuur (de woestijn, de oceaan Nike Air Max 95 Femme en het noorderlicht, Bijvoorbeeld) zorgt voor een modieuze look die zeker de aandacht trekt van zowel vrienden als vreemden.

Op een donderdag brengt Nike het Throwback Future-pakket uit om Air Max maand te herdenken.De lijn is gevuld met een aantal moordende silhouetten zoals de Air Vapormax in een Nike Internationalist Womens aantal werkelijk verbluffende kleuren met zwart en metaalblauw en groen voor Een intense retro-toekomstige sfeer.

Je klinkt eigenlijk alsof je gehersenspoeld bent door het marketingteam van Nike. Ben je de hele nacht op geweest om dat pseudo-spiritisme BS te lezen? Hier, sta me toe: de 720 is geïnspireerd door ‘de organische stralende beweging van energie in verschillende natuurlijke wonderen – dit Wordt weerspiegeld in elke kleur van de Nike Air Max 720. Zo zullen toekomstige versies van de schoen lavastromen, het Nike Air Max 90 Womens noorderlicht, de Melkweg en zonsondergangen en zonsopkomsten oproepen ‘.

Posted in Games