Nike Cortez Damen

Nike Free är ett begrepp. Började runt 2005, var tanken att skapa en sko som är så flexibel som lämnar foten Asics Gel Lyte 5 Femme helt fri att röra sig i det mest naturliga sättet.

Vissa människor invända att Frees är fortfarande mycket vadderade skor, därför att förhindra löparen att ha en Nike Roshe Run Dames Zwart verklig känsla för marken under dem.

Även om detta kan vara sant, extrem flexibilitet av den fria enda enhet i kombination med mycket öppen mesh och obegränsad övre gör för en behandling.

Vad betyder siffrorna bredvid en gratis sko detta?

Nike övergav användningen Asics Gel Lyte 5 Womens av nummer i Nike Free linjen i 2016, när de helt förnyade kategorin.

Ursprungligen Nike Frees kom i olika versioner, beroende på hur flexibel de var. Deras flexibilitet rankades på en skala som går från 1,0 till 10,0, där 1,0 betyder “nakna fötter” och 10,0 äAdidas Superstar Femme r en traditionell löparsko.

År 2016, med ankomsten av den nya auxetic konstruktion är Nike Frigående helt ny och siffrorna är borta. Vi kommer att gå igenom raden och Nike Cortez Damen modeller i en minut. Fortsätt läsa!

han nya principen bakom Nike Free linjen löparskor kallas “auxetic Motivet”.

När foten träffar marken, expanderar både i längd och bredd. Bild studsar en boll på golvet: den pressar och deformerar på grund av effekterna, d&Nike Air Max 90 Dames Rozearing; det motsatta händer när den studsar tillbaka.

Nike ingenjörer letade efter ett sätt att utforma en mellansula så att det skulle expandera i båda riktningarna under foten Asics Gel Lyte 5 Dames strejken. Problemet är att de flesta material, när den sträcks i en riktning, blir mindre i den vinkelräta riktningen. Återigen tänker på ett elastiskt band. Om du drar det att sträcka ut den långa, kommer det sannolikt att bli smalare i mitten.

Den auxetic design, Nike Air Huarache Damenkännetecknas av de triangulära skär du ser i bilden, gör det enda att göra det. En sträcka i en riktning kommer att motsvara en sträcka i den andra.

Posted in Games