Nike Roshe Run Femme Rose

Air Max sko sætte teknologien udstillet uden at tilbyde for mange fingerpeg om, hvordan det fungerede. (Det er ærligt bare en polyurethan pose fyldt med inaktiv gas.), Der forblev Enkelhed nøglen til det overordnede design. Adidas Superstar Femme Den oprindelige Nike Air Max I, designet af den nu legendariske Air Max maestro Tinker Hatfield Haven, etablerede en formel Det ville hjælpe med at bringe i Nike Milliarder af dollars i årtiet efter den blev indført.Nike Roshe Run Femme Rose

“Skoen er designet til at trække vejret, være fleksibel og passer godt, men det faktum, det havde vinduet luft i sålen og rammen farve omkring det betød det så meget anderledes end andre sko i sin tid,” Hatfield fortalte The Guardian et par år siden, taler om Air Max linje. “Det var let at omfarve det og gøre det igen og igen, det var ikke designet til.”

Udviklingen af ??Air Max lineup hængslet på en temmelig ligetil sæt design principper for det næste årti. Den sneaker var ikke kun markedsføres Nike Air Max 1 Womens som yderligere luftfyldt nyttigt, men temmelig enestående endnu personlig, da hver model kom i flere forskellige farver måder med nye udgivelser. Nike ændret form og sammensætning af Air Max teknologi i Adidas ZX Flux Femme Roseårenes løb, der sælger offentligheden om forstilt, at innovation kom med hver efterfølgende generation af Air Max sneakers.

Når det er sagt, at princippet om luft dæmpning er en one-size-fits-all løsning til at trøste og ydeevne er udbredt i virksomhedens markedsføringsstrategi. Den “Mærkeligt videnskabelige” tagline i denne 1994 reklamefilm for Air Max 2 er en stor.

Pludselig sneakers følte en smule mindre ligesom plader af skum og gummi, som du spændt på dine fødder og mere som en gadget, der Nike Air Max 90 Femme Fleur gjorde dig til en bedre atlet. Hatfield her Sagde, at udformningen af Air Max var inspireret af Pompidou-centret i Paris, en hilsen til sine legendariske arkitekter Renzo Piano og Richard Rogers. Faktisk er de teknologiske gjort sneakers Nike Air Max 95 Femme ser futuristisk. Aske hvorvidt Air Max sko leveret præstationer på Det løfte er et emne af stor debat.

Posted in Games