Nike Roshe Run Mujer

Niemand is echter Adidas ZX Flux Damen echt bezorgd om zijn functionele prestaties. De mensen in de rij mogen rennen, misschien niet, maar ze zijn zeker niet hier om de schoen te vinden die ze gaan trainen voor de 10K van deze lente. Ze willen alleen het beeld: zien hoe cool de transparante Nike Roshe Run Mujer gelzool eruitziet.

Dertig jaar geleden revolutioneerde Nike de loopschoen met de lancering van de Air Max 1, ook wel bekend als de Air Max 87. Hoewel de Air-technologie in vorige schoenen was geïmplementeerd, was dit de eerste keer dat de luchtzakken niet alleen werden vergroot, maar ook zichtbaar gemaakt door een gedeeltelijk transparante zool. Het ontwerp van Tinker Hatfield was adembenemend, een volledig achterwaartse benadering van het ontwerp van een schoen, van onderop opbouwend en van binnenuit gepresenteerd.

Voor lopers was het een van de eerste schoenen die Nike Air Huarache Donna de gelegenheid bood om iets anders te maken dan een hard, vlak contact met de stoep. Schoenen waren inderdaad geëvolueerd voorbij de originele wafeltrainers en tegen die tijd hadden ze een offset hiel-tot-teen structuur, maar dit was een ander niveau Nike Air Max 270 Femme van demping.

Dit is geen informatie die relevant is voor de meeste aanwezigen om mij heen, die nog steeds gebiologeerd zijn door de nieuwe schoenen die voor hen liggen. Ik neem wat troost in het feit dat ik inderdaad kan rennen, en hoop dat ik de VaporMax niet op een proef-sprint moet nemen, omdat ik de mogelijkheid denk om te worden beroofd.

De bijdrage van de Air Max 1 wordt nu niet noodzakelijk geëvalueerd op basis van het belang ervan in de geschiedenis, hoewel het de deuren opende voor de stabiliteitsschoenen die Chris McDougall haat, maar de meerderheid van de Adidas ZX Flux Donna bevolking zonder een perfecte pas heeft de neiging om te vertrouwen. In plaats daarvan is het een iconisch stuk en een monumentale schakel tussen atletiek en mode.

Het is niet ongebruikelijk dat een functioneel stuk sportkleding in het dagelijkse leven Adidas Superstar Womens als mode wordt gedragen. Baseball caps en jerseys zijn door de jaren heen als vrijetijdskleding genormaliseerd geworden. Wat schoeisel betreft, worden basketbalschoenen nonchalant van het veld gedragen. Maar in termen van echte functionele hardloopschoenen, is het moeilijk om een andere schoen te bedenken dan de Air Max, die nog steeds Nike Air Max 2016 Dámské als coole modekleding wordt beschouwd. Als je je Mizuno-golven ‘s nachts in de bar zou dragen, is het onwaarschijnlijk dat je rekwisieten zou krijgen van iemand anders dan de man die net 35K rende en viert met een cider.

De Sneakeasy bevindt Nike Epic React Flyknit Femme zich inderdaad in het bovenste niveau van wat ooit een vismarkt was, nu omgezet in een evenementenruimte. De lay-out is die van een kunstgalerie, met een aantal van Toronto’s topartiesten en mode-ontwerpers belast met het vertegenwoordigen van een specifiek historisch model van de Air Max.

Bryan Espiritu, oprichter van het kledingbedrijf Legends League, kiest voor de originele Air Max. Hij ontwerpt een ruimte die bedoeld is om een parallel te trekken tussen het veranderende sociale en politieke landschap van 1987 en de avant-garde constructie van de schoen.

Posted in Games